Birthday and Convocation

19th April 2017


Happy Birthday to Mak!
Semoga sentiasa dalam lindungan Allah.
Semoga sentiasa diberikan rezeki dan kesihatan yang baik.
Semoga dapat bakal menantu yang baik juga. 

Sorry for not being a good daughter to you. 
Harap harap dapatkan happy dan senangkan Mak dengan apa yang Nija usahakan sekarang.
Mampu belanja makan shellout dan flower bouquet je. Hehe. I love you Mak!


#jommakanlambakjb Leva Leur di Trigon Bandar Baru Uda. Sangat recommended bershellout dekat sini. 
dari kiri, mix vege, sambal petai squid, salted egg crab, dried lemak cili padi siakap, lambak cheese prawn.


 Flower Bouquet dari aplusa.co
Instagram : aplusa.co






20th April 2017


Happy Convocation to one of my favourite man!
Alhamdulillah dah konvo dan dah dapat kerja pun.
Tahniah tau! Semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan dalam segala hal.
I'm hoping the best for you and for us. Bila dah dapat kejar apa yang awak nak, jangan lupa orang yang sentiasa bagi sokongan kat awak.   
 InsyaAllah.

Sebab dah janji nak datang konvokesyen awak dan bagi awak bunga. Walaupun sekejap je sebab tak berapa nak kuat masa tu. Thanks to mak sebab temankan after what i've gone through that week  Dah tempah awal-awal, satu untuk awak dan satu untuk Ummi. Alhamdulillah flower bouquet tu sangat cantik.  Suka sangat dengan flower bouquet dari Kelopak Shah Alam sebab nampak different sangat dengan flower bouquet orang lain. Sebab orang yang konvo ni special, jadinya request flower bouquet yang special jugak. Thank you Kelopak Shah Alam. Thank you Adib sudi jumpa. Take care!




Flower bouquet from Kelopak Shah Alam
Instagram : kelopakshahalam
Next previous home