The Committees

Assalamualaikum
Lama menghilang bukan tanda dah tak sudi nak berblogging. Cuma takda kesempatan mungkin. Walhal sebenar-benarnya, aku banyak meluangkan masa menonton running man cuti semester ni. Seminggu berlalu cuti semester untuk aku dan the committees.
Sebenarnye the committees ditubuhkan untuk menghasilkan Graduates' Magazine untuk UiTM Kampus Kuala Pilah. We are still under progress. Insyallah akhir bulan April ni settle kerja kami. Graduates' Magazine dihasilkan sebagai tanda menghargai bakal graduan UiTM Negeri Sembilan which is mereka adalah first batch dan second batch dalam kampus kami.
Tungkus lumus kami selama seminggu stay dekat kolej semasa cuti semester. Apa-apa pun banyak pengalaman aku dapat as a graphic designer dalam the committees. Walaupun jadi graphic designer bukan senang dan memang sumpah sangat penat. Even bawah aku ada dua pembantu. Kerja aku jugak paling berat. Nasib baik the other two graphic designers which is work under me bagi kerjasama. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi luangkan masa.
By the way aku rindu the committees. Rindu nak dengar gelak ketawa dan lawak korang. Sorry haritu aku badmood sikit sebab terlampau penat dan banyak kerja lagi tak siap. Memang kerja last minit menyakitkan dan aku kurang suka. Terima kasih untuk lima hari, terima kasih sebab belikan makanan, terima kasih sebab korang cuba nak kurangkan stress aku dan terima kasih bagi kerjasama. Haha!
Oh! lagu we are young yang berkumandang dekat blog ni sebenarnya lagu tema The Committees. Selama lima hari kat kolej, hari-hari buka lagu ni, pagi petang siang malam. Sampai aku siap letak dekat blog tau. Anyway, good luck untuk next meeting! Sorry sebab tak dapat datang.Jauh sangat. Hihi.


2 8 rama-rama membuat luahan:

Mista_FA said... [Reply to comment]

woot woot :)

loveynyza said... [Reply to comment]

@Mista_FA heyyy! bahaya betul kau ni

Post a Comment

Next previous home